УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Доставки се извършват само на територията на Република България чрез услугите на куриерска фирма Speedy в интервала от 09:00 до 18:00.  Необходимо е да зададете адрес на който може да се получи артикула през времето от 09:00 до 18:00 часа,  доставки се извършват до офис на куриера, ваш личен или служебен адрес.

Срокове за доставка:

  • Доставката се извършва от 9.00 до 17.30 часа. В събота до 13.30 часа
  • Доставки НЕ се извършват в Неделя и в официалните празници.
  • Ще получите SMS известяване от Speedy когато доставката е пристигнала във вашият град.

От зоната, в която попада Вашето населено място зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба.
Срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни за различните населени места. При потвърждаване на поръчката Ви, ще бъдете уведомени за точната дата на доставката.

ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА

  • Цена за доставка на 1 или 2 парфюма: 4 лв. (до Speedy офис).
  • Цена за доставка на 1 или 2 парфюма до ваш личен адрес или работно място около 5-7 лв. за по отдалечени места според тарифата на куриерската фирма.
  • Цена за доставка при поръчка над 100 лв. – 0 лв. ( безплатна доставка ).
  • Доставка по фиксиран час от клиента се заплаща допълнително към таксата за доставка + 2 лв.

МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ

Заплащането на парфюма се извършва чрез наложен платеж т.е. при получаване на пратката от куриера.

РЕКЛАМАЦИЯ

Връщане и рекламация на продукт се извършват до 14 работни дни.

След получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени (чл. 55, ал. 2, т.5от ЗЗППТ), като са спазени следните условия.

  • Търговският вид на продукта не трябва да е нарушен.
  • Продукта не трябва да е употребяван.
  • Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента , освен , ако не сме допуснали грешка от наша страна ( изпратили сме друг продукт ) или продукта е с фабричен дефект, при такива случаи ние поемаме разходите за транспорта на продуктите.

КАКВО Е ТЕСТЕР (ПРОДУКТ В ТРАНСПОРТНА ОПАКОВКА)?

Тестерите са нови неупотребявани продукти в транспортна опаковка, възможно е да са без капачка или леко нарушен търговски вид но за сметка на това с цена значително по-ниска от продукта в опаковка. Тестерите са оригинални продукти с наситена трайност до 24 часа.

Включване в партньорската програма

Представлявате определена марка в България или разполагате с подходящи автентични стоки, които желаете да публикувате при нас ? Enzobg.com е marketplace платформа в която можете да обявите своите продукти и да започнете с продажбите още днес. Можете да използвате формата за връзка за да се включите и да разберете условията за публикуване.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Лична информация (лични данни), която предоставяте и/или изпращате на нашия уебсайт чрез електронна поща или по друг начин, ще бъде използвана от ЕнзоБГ.ком в съответствие с правилата и условията на Закона за защита на личните данни.

ОНЛАЙН РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ

Ако имате проблем с нещо, което сте купили онлайн, можете да използвате официалния уебсайт, разработен от Европейската комисия, за да постигнете извънсъдебно споразумение по спора. Всеки орган за решаване на спорове има свои собствени правила и процедури. Обикновено те са по-прости, по-бързи и по-евтини от съдебните процедури. Органи за решаване на спорове в ЕС.
Можете да направите всичко онлайн на 4 основни етапа:

Подаване на жалба
Постигане на съгласие за орган за решаване на спорове
Разглеждане на жалбата от този орган
Резултат и приключване на жалбата

Етапите на процедурата са показани Тук.
Защита на данните
В декларациите за поверителност по-долу се обяснява защо и как данните се събират и обработват, както и как можете да упражнявате правата си във връзка с вашите данни.

Декларация за поверителност, ако съм потребител
Декларация за поверителност, ако съм търговец

Допълнителна информация, може да намерите ТУК